Noaptea dintre ani la un hotel de cinci stele din Bucuresti costa in jur de 200 de euro.Pentru cei care prefera aglomeratia din Bucuresti celei de pe Valea Prahovei, hotelurile, restaurantele si barurile au o oferta foarte bogata. Tarifele difera in functie de clasa localului, asa ca o noapte la un restaurant de lux costa cat o excursie de trei-patru zile in Grecia.
Iepure cu Pinot Noir, foie gras cu garnitura de telina si mere, file de biban cu ardei verde, bar de stridii, tarta cu miere si smochine, mille feuilles cu ciocolata amaruie... acestea sunt doar cateva selectii din meniul de Revelion organizat in sala Grand Ballroom a hotelului JW Marriott. Nu este de mirare ca s-au facut deja rezervari pentru toate cele patru petreceri organizate in restaurantele acestui hotel, mai ales ca: Am oferit reducere de 10% pentru locurile rezervate inainte de 30 noiembrie si multe persoane

si-au rezervat locuri inca de la inceputul lunii noiembrie, precizeaza Dina Litzica, PR manager la JW Marriott. In timp ce in Grand Ballroom revelionul costa 650 RON, iar tema petrecerii este Eclipse, in sala Constanta, pentru o suma similara, aveti parte de un revelion ca pe Broadway. La Hilton, petrecerile costa 160, 170, respectiv 190 euro, in functie de sala pe care o alegeti, dar nu puteti intra nicaieri daca nu sunteti in tinuta de seara. De asemenea, de sarbatori, hotelul Hilton are o oferta speciala la cazare: in perioada 24 decembrie 2 ianuarie, o camera costa doar 90 de euro, cu taxe si fara mic dejun. La Howard Johnson Grand Plaza puteti alege petrecerea de la Platinum Grand Ballroom, care costa 150 de euro, cu meniu traditional si formatia Sfinx Experience, sau cea de la Iridium Grand Ballroom, cu meniu bazat pe fructe de mare, pentru care va trebui sa scoateti din buzunar 190 de euro.

Majoritatea locurilor sunt deja ocupate

Oferta societatii Continental cuprinde un revelion ca-n filme in zece hoteluri din tara, tarifele pachetelor pentru trei nopti variind intre 450 si 900 RON de persoana. Astfel, contra sumei de 769 RON, la hotelul Continental Gaiser*** de la Timisu de Sus, vi se ofera trei nopti cazare in camera dubla, demipensiune, cina de Revelion, brunch in prima zi din ianuarie. Acelasi pachet costa 630 RON la Arad, 504 RON la Tg. Mures, 549 RON la Sibiu, 486 RON la Suceava. In cele trei restaurante La Mama in care se organizeaza revelionul cel din complexul comercial Orhideea fiind inchis petrecerea costa 70 de euro de persoana. Meniul, cum era de asteptat, este traditional, atat mancarea, cat si bauturile fiind la liber.

Pe acelasi principiu este organizat si Revelionul in cele doua restaurante City Grill. Revelionul costa 75 de euro, multe locuri fiind deja ocupate.

Chiar daca tarifele difera in functie de pretentiile localului, ofertele de revelion au si ceva in comun: peste tot se ofera bufet nelimitat, atat pentru mancare, cat si de bautura. Asa ca grabiti-va, ca sa mai prindeti locuri, mai ales ca la majoritatea restaurantelor preturile in euro au ramas aceleasi ca anul trecut, ceea ce inseamna de fapt ca tarifele in lei sunt mai mici decat la revelionul 2005.

Petreceri de Craciun si Revelion

Craciun la Hilton brunch in Robertos pe 4,11,18.12 38 euro/persoana; 25, 26 decembrie 42 euro/persoana
Sarbatori la JW Marriott brunch in La Cupola sau Cucina (25 decembrie) 30 RON/persoana, copii pana la 6 ani gratuit, copii 6-12 ani reducere 50%
Revelion la JW Marriott restaurantul Champions Carnaval cubanez 550 RON/persoana
Revelion la Golden Tulip Sky Gate 333 RON/persoana cina+60 de euro/camera
Revelion la hotel Caro 400 RON/persoana
Revelion la Locanta Jaristea 175 euro/persoana
Revelion la Hanul lui Manuc 350 RON/persoana
Revelion la restaurantul Livada cu visini 250 RON/persoana.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri