SilverZone.ro este un magazin online de bijuterii ce va pune la dispozitie o gama variata de bijuterii din argint, bijuterii create si alese dupa criterii de inalta calitate si design ce imbina detaliile rafinate ale fiecarui model, cu pasiunea noastra pentru modele unicat.

Fiind deosebit de mandri de colectia noastra de bijuterii moderne din argint pentru femei cat si pentru barbati, va punem la dispozitie o gama uimitoare de cercei din argint, pandantive din argint cu forme spectaculoase, inele din argint cu modele splendide, coliere cu pietre semipretioase colorate si bratari din argint cu detalii unice.

SilverZone.ro selecteaza minutios bijuterii cu un design excelent, de o calitate remarcabila, lucrate cu grija de cei mai buni maestri. Lucram cu bijuterii in serie mica. Toate bijuteriile comercializate de noi au cele mai fine finisaje.

Secretul succesului nostru consta in relatia stabilita intre echipa SilverZone.ro si client, siguranta si rapiditatea livrarii produselor comandate, in respectul ce il acordam fiecarui client in parte cand ne asiguram ca va primi pur si simplu, tot ce este mai bun la un pret rezonabil.

Bijuteriile reprezinta cadoul perfect pentru oricine, martisorul potrivit inceputului de primavara sau cadoul mult visat de 8 Martie.

Avem un numar mare de modele de bijuterii disponibile in stoc. Comanda astazi cele mai noi modele de bijuterii din argint, inele, pandantive, brose, cercei, bratari sau coliere, la preturi rezonabile, iar maine vei primi coletul prin FanCourier sau in cateva zile, prin Posta Romana, in cele mai bune conditii!

Beneficiaza de avantajele puse la dispozitie de SilverZone.ro!

La comenzile ce depasesc suma de 100 lei, livrarea este gratuita. Comanda bijuterii in valoare de 200 de lei si vei avea parte de o surpriza la finalizarea comenzii. Ti se va aplica automat o reducere de 5%. Daca vei comanda bijuterii in valoare de 400 lei, surpriza va fi mai mare: vei beneficia de reducere de 10%.


Daca ai intrebari in legatura cu modul de livrare, modalitatea de plata, sau doresi sa faci o comanda la telefon, nu ezita sa ne contactezi la 0368414600/ 0724090930/ 0752171801 (program luni-vineri 9.00-17.00) sau prin e-mail la office@silverzone.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri