Firmele romanesti de lobby, reprezentate prin Registrul Roman de Lobby, au devenit membre ale Public Affairs Community of Europe (PACE) – Comunitatea de Afaceri Publice a Europei - o platforma comuna a tuturor organizatiilor nationale a profesionistilor in afaceri publice si lobby.
Organizatia PACE a fost infiintata pe 7 mai la Roma si isi propune sa ofere sprijin, networking si informatii organizatiilor din cele 27 de state membre. De asemenea, organizatia va pune bazele unei “identitati europene” a profesionistilor in afaceri publice si lobby.

“Este convingerea noastra a profesionistilor din Europa ca numai dialogul social deschis, transparent si constructiv intre politicieni, societate civila si mediu de afaceri poate duce la evolutia societatii europene, si a noastra, a Romaniei, ca parte a familiei europene”, a spus Laura Florea, Presedintele Asociatiei Registrul Roman de Lobby.

Registrul Roman de Lobby este o asociatie a firmelor din domeniu, care isi propune sa promoveze si sa asigure autoreglementarea activitatilor d elobby si public affairs.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri