Targul de Vara Kilipirim si-a deschis portile pe faleza cazinoului din Constanta. Timp de o luna, in perioada 1 iulie - 7 august 2011, iubitorii de carte, amatorii de celuloza si dependentii de lectura sunt asteptati la cel mai lung targ de carte din tara. Asa cum ne-am obisnuit deja, Targul de vara Kilipirim aduce cu sine si anul acesta o avalansa de reduceri consistente.
Editura Herald va asteapta, in perioada 1 iulie - 7 august, pe faleza racoroasa a cazinoului din Constanta, la cea de-a V-a editie a Targului de Vara Kilipirim, unde a pregatit pentru cititorii sai reduceri de nerefuzat la cele mai noi titluri, lecturi alese din cele mai prestigioase colectii si multe alte surprinderi pentru minte, inima si suflet.

La Targul de Vara Kilipirim, Editura Herald a venit cu cele mai noi titluri ale sale, intre care Paracelsus, Misterele supreme ale naturii, 2011 (Colectia “Quinta Essentia”), Heiner Feldhoff, Prietenul lui Nietzsche - Istoria vietii lui Paul Deussen, 2011 (Colectia “Cogito”), Octavian Simu, Samanismul, calatorie intre doua lumi, 2011 (Colectia “Logos”) ori Lewis Spence, Mituri precolumbiene (Mexic - America Centrala - Peru), 2011 (Colectia “Cultura si Civilizatie”).

Targul de Vara Kilipirim este un targ de carte cu discount, are loc in perioada 1 iulie - 8 august, pe faleza cazinoului Constanta, intre orele 10.00 - 24.00. Intrarea este libera!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri