Razvan Pascu explica, intr-un articol pe blogul sau, experienta de recrutare a finalistilor pentru postul de party manager de la Tuborg.

"Pentru o persoana ca mine, care munceste foarte mult in fiecare zi si mai ales in fata calculatorului, sa cunosc tineri despre care aflu ca traiesc din organizarea de petreceri prin cluburi a fost o experienta interesanta si utila. Am cunoscut un tanar care organizeaza cele mai tari petreceri din Herastrau, un altul care a facut clubul Tonka cunoscut printre toti studentii din Bucuresti, un altul care administreaza petrecerile din 3 cluburi din Ramnicu Valcea, ori altii de pana in 25 de ani care aveau la activ B’estfest, concerte Inna sau CRBL. Am cunoscut un tanar care la 9 ani cersea pe strazi si acum, la 24 de ani, lucreaza in Ministerul Turismului si organizeaza tabere pentru tineri, am cunoscut un tanar care stia toate dedesupturile pietei de distributie a berii, am cunoscut multi DJ, barmani, 2 proprietari de cluburi, un proprietar de site de evenimente gen 24FUN sau oameni care lucreaza in firme de productie publicitara. Si toti acestia foarte tineri, unii dintre ei chiar de 18-19 ani, altii pana in 25, maxim 30 de ani", scrie el.

Despre cum interactionezi cu bloggerii si relatia cu acestia a scris astazi Cristian Manafu.
Relatia cu bloggerii inca este un subiect delicat pentru comunicatori. Unele agentii si oameni din companii, putini de altfel, au prins din tainele acestei relatii, altele si altii inca prospecteaza zona si cauta o abordare potrivita. Cred ca am mai scris pe blog despre acest subiect, insa nu strica niciodata un reminder sau o perspectiva noua.

Citeste si:

Pe ReporterVirtual, puteti citi astazi despre cazul sefului sectiei Eveniment de la Antena 1, care a plecat sa transmita un reportaj din Statele Unite si a ramas acolo.

Dupa demisia Oanei Despa din fruntea sectiei Eveniment de la Antena 1, Dan Boanta a fost numit in locul ei. Pana atunci, el avea emisiunea Trafic, de la postul de televiziune din trustul Intact. Cu ajutorul grupului de presa, Boanta a obtinut viza de SUA pentru a transmite aspecte de la manifestarile ocazionate de Ziua Independentei si a realiza cateva interviuri. Jurnalistului i-a placut insa atat de mult acolo, incat a refuzat sa se mai intoarca, potrivit blogului.