Cititi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.
Pentru a porni cu dreptul in civilitate, “pustii natiunii” au nevoie de gradinite, titreaza Andreea Vass pe blogul personal.

“In aceste conditii, am considerat ca o analiza a starii creselor si gradinitelor din tara este un act de responsabilitate, de data aceasta una extrem de alarmanta. Intre 1990 si 2010 numarul total de crese si gradinite a scazut cu peste 85%, de la 13.369 la doar 1.787, in timp ce numarul copiilor inscrisi a scazut cu numai 13,5%. Sectorul public local gafaie asadar, iar sectorul privat, desi a inregistrat o pondere record in 2010 - 12,65% -, nu respira nici el foarte bine pentru a acoperi carentele administratiei publice”, comenteaza Vass.

Despre pozitia obtinuta de televiziunea nationala in topul audientelor de vacanta puteti citi pe PaginadeMedia.

“Pozitie nesperata pentru televiziunea publica in clasamentul emisiunilor de divertisment. Fara Dansez pentru tine, cu Dan Negru in vacanta, TVR 1 se bucura de un „aur”: in luna iulie, O data-n viata a fost cea mai vizionata emisiune de divertisment in mediul urban.

In luna de vacanta, s-a plasat bine si Burlacita Bianca Dragusanu (Antena 1), iar in top 10 si-au facut loc si InTrecerea anilor (TVR 1) si Academia lui Horia (Prima TV)”.

Despre implicatiile si comentariile aparute in urma revizuirii ratingului Statelor Unite de catre agentia S&P aflam de pe Riscograma.ro.

"S&P nu are vreo obligatie de-a mentine “stabilitatea financiara” si nici nu ar trebui sa aiba. Singura responsabilitate a agentiei este aceea de-a le indica celor care dau bani cu imprumut un lucru simplu: cat de bune sunt sansele ca banii sa le fie restituiti integral, la timp si fara coada?

Nici o agentie de rating nu a indraznit pana acum sa ridice adevarata problema. Sunt destul de mari sansele ca SUA sa-si rascumpere bondurile la timp, integral, fara coada. Insa cat vor mai valora dolari pe care ii da inapoi? Cu un deficit bugetar cat jumatate din incasari, probabil nu prea mult. Singura sansa ar fi ca alte tari sa produca mai mult decat au nevoie iar surplusul de bani sa-l dea Americii cu imprumut, pentru ca toate alternativele sunt mai rele decat dolarul".

Alexandru Negrea scrie despre necesitatea contactului studentilor de la comunicare cu zona de social media.

"Sunt de parere ca orice student de la Relatii Publice si Comunicare ar trebui sa incerce sa scrie pe un blog personal si, mai mult de atat, sa incerce sa isi dezvolte conturile de pe retelele sociale cunoscute (Facebook, Twitter si Google Plus). Am spus asta pe la toate conferintele dedicate studentilor si imi sustin in continuare afirmatia.

Lasam la o parte faptul ca Social Media e pe val in momentul asta si ca un blog personal ar putea ocupa un loc important pe CV si ne gandim doar la cat de mult iti poti dezvolta abilitatile de comunicare, daca incepi sa interactionezi cu utilizatorii de internet. Sa contruiesti o comunitate, sa vii cu o parere avizata intr-un anumit domeniu, sa gestionezi situatii de criza pe care le va intampina brandul tau personal. Sunt doar cateva dintre exercitiile disponibile gratuit in mediul online", a comentat el.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri