Saptamanalul Capital va prelua de la jumatatea lunii februarie continutul The Economist in exclusivitate pentru Romania. In ultimul an, continutul revistei britanice a fost preluat in Romania de catre Money Express.
Anterior, Capital a mai detinut timp de sase ani drepturile exclusive pentru The World In, unul dintre cele mai cunoscute suplimente ale The Economist.

Publicatia este cel mai bine vandut saptamanal economic din lume. In prima jumatate a anului trecut, The Economist a avut vanzari medii pe editie de aproape 1,5 mil. exemplare, in crestere cu 3% fata de aceeasi perioada din 2010.

Sursa foto: The Economist

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri