Kraft a lansat noul coffee mix Jacobs Caf Latte, un mix intre cafeaua solubila Jacobs, zahar si mai mult lapte
acobs Caf Latte este al treilea coffee mix din gama de produse pe care Kraft a lansat-o in Romania in septembrie 2003. Alaturi de Jacobs Caf Latte, gama de produse mai cuprinde Jacobs 3 in 1 si Jacobs Ice Coffee.

La inceputul anului 2005, Scala JWT a castigat un pitch regional in urma caruia a dezvoltat o campanie pentru intreaga gama Jacobs coffee mixes. Campania a fost creata pentru 16 tari europene si contine spoturi TV, machete de presa, panotaj stradal si POSM. Fiecare executie graviteaza in jurul ideii creative Gustul care te prinde, dramatizand pe gustul consumatorilor avantajul competitiv al coffee mix-urilor de la Jacobs: gustul unic al cafelei Jacobs, de care nu te poti desprinde asa usor.
Campania Gustul care te prinde, care a fost difuzata in 2005, a jucat un rol decisiv in plasarea Jacobs pe locul 1 pe segmentul de coffee mixes in Romania din punct de vedere al cotei de piata in valoare (sursa: ACNielsen).

Echipa care a dezvoltat aceasta campanie este formata din Petra Hoyos Director in Charge, JWT CEEMA si Mihai Cojocaru Executive Creative Director, Bogdan Gheorghiu Group Creative Director, Maria Manoiu Copywriter, Liviu Antonescu Graphic Designer si Ilinca Dumitrescu Audio/Video Production Director, din partea Scala JWT.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri