Agentia 2activePR s-a calificat in faza finala a Concursului Golden World Award organizat de Asociatia Internationala de Relatii Publice (IPRA) cu initiativa Invingatori pentru Romania. Campania a fost organizata la inceputul acestui an pentru clientul sau URSUS. Premiile Golden World organizate de IPRA sunt considerate adevarate Oscaruri in lumea profesionistilor de Relatii Publice.

Din cele 12 categorii ale Premiilor Golden World pentru Excelenta in Relatii Publice, campania Invingatori pentru Romania, initiata de 2activePR, a fost inclusa in categoria Special Events.

Invingatori pentru Romania este o campanie de PR care se adreseaza in mod direct jurnalistilor. La baza initiativei Invingatori pentru Romania a stat o adevarata provocare: identificarea in mass-media a unor stiri pozitive despre realitatea romaneasca. 2activePR a gandit proiectul Invingatori pentru Romania ca pe un demers pe termen lung, dedicat elitelor si formatorilor de opinie, prin care, clientul sau, sa isi poata continua eforturile de identificare si promovare a valorilor romanesti.

Juriul primei editii a Galei Ursus pentru Jurnalism a fost alcatuit din nume de impact din presa romaneasca atat scrisa cat si de televiziune. Emil Hurezeanu, Ion Cristoiu, Dan C. Mihailescu, Mircea Vasilescu si Ioana Avadanei au ales sa faca parte din juriu in speranta ca vor putea schimba abordarea negativa din presa romaneasca. Castigatorii editiei de anul acesta au fost: Remus Radu (Cotidianul), initiativa publicistica Generatia asteptata (Cotidianul), Andreea Tudorica (Jurnalul National), Dana Fodor si Razvan Mateescu (Adevarul) si emisiunea Te vezi la stirile Pro TV, realizata de Cristi Tabara.

Asociatia Internationala de Relatii Publice a fost infiintata in urma cu 50 de ani si este prezenta in peste 100 de tari. IPRA este considerata un lider global in domeniul relatiilor publice. Anual, in cadrul concursului Golden World Awards se inscriu peste 1000 de agentii din peste 90 de tari. Prin acest concurs, IPRA doreste sa promoveze in intreaga lume campanii ce demonstreaza puterea si influenta relatiilor publice.

Rezultatele finale ale editiei Golden World Awards for Excelence vor fi anuntate la sfarsitul lunii iulie, urmand ca in luna august sa aiba loc ceremonia de decernare a premiilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri