Daca salivezi uitandu-te la mierea perfecta care curge in cornul moale si pufos sau visezi la vacanta de vis la hotelul exceptional cu piscina si sauna, toate vazute la TV, nu te grabi. Cel mai probabil salivezi la ulei de motor si cateva fotografii puternic trucate. Sunt cateva tehnici des intalnite pe plan global in a face produsele apetisante in reclame. Iata cateva tehnici.

- Folosirea fixativului de par pentru a face fructele si legumele sa para proaspete;
- Inlocuirea inghetatei cu piure de cartofi pentru a parea mai solida;
- Punerea de aditivi pentru a crea bule in sucuri/ape;

Pentru a arata diferentele intre reclame si produsele/serviciile efective a fost realizat un infografic relevant cu fotografii “fata in fata”, scrie FinancesOnline.com, Uneori falsul este chiar amuzant, mai ales in cazul hotelurilor sau produselor pentru copii, precum piscine gonflabile. De exemplu, o reclama arata o piscina “infinita” folosind un tertip fotografic, cand de fapt aceasta este doar un jacuzzi mai mare.

Cu toate acestea, jumatate dintre americani considera ca reclamele sunt oneste! Vezi mai jos infograficul si spune-ne ce parere ai in comentarii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri