EUfonika, brandul alternativ de telefonie fixa care ofera convorbiri telefonice la preturi accesibile, este unul dintre sponsorii Festivalului Peninsula, eveniment cultural ce se va desfasura la Targu Mures in perioada 26 - 30 iulie. In acelasi timp, EUfonika va sustine si concertul extraordinar al formatiei IRIS,
ce va avea loc sambata, 29 iulie, in cadrul Festivalului, pe scena Mures.

Suntem foarte recunoscatori pentru ajutorul pe care ni-l ofera EUfonika in organizarea acestui eveniment cultural dedicat tinerilor si nu numai. Contributia oferita cu generozitate de EUfonika va fi materializata prin participarea la festival a unor artisti din Romania sau din strainatate care suntem convinsi ca vor satisface o varietate extrem de larga de gusturi muzicale., a declarat Szabolcs Szepessy, directorul Sziget Management, organizatorul Festivalului Peninsula.

Levente Csenteri, Director Executiv Combridge a adaugat: Suntem incantati ca ne putem aduce aportul la sustinerea Festivalului Peninsula. Promovarea talentului creativ si comunicarea internationala reprezinta valorile care au stat la baza deciziei noastre de a ne implica in organizarea acestui festival popular, precum si de a sustine participarea celebrei trupe IRIS care va sustine un concert in seara de sambata, 29 iulie, pe scena Mures. Speram ca le vom prilejui astfel tuturor celor pasionati de muzica petrecerea unor zile memorabile in orasul Targu Mures si, de ce nu, atunci cand se vor intoarce acasa vor putea suna cu EUfonika pentru a impartasi celor dragi experientele traite la festivalul Peninsula .

Serviciul EUfonika permite consumatorilor care au deja un abonament de telefonie fixa Romtelecom sa economiseasca pana la 20% din costul convorbirilor interjudetene si aproximativ 40% la convorbirile internationale. La fiecare convorbire efectuata, clientii EUfonika pot face economii importante, avand in vedere tarifele avantajoase pe care toata lumea le cunoaste deja. Formand 1688, codul de acces EUfonika, clientii nostri pot suna in aceasta perioada in Germania si Spania la un tarif avantajos de 8 eurocenti pe minut sau Ungaria la un tarif special de 7 eurocenti pe minut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri