Organizat de Latvian Advertising Association (Asociatia Letona de Advertising), infiintata in 1994, in acest an Golden Hammer se va desfasura la Baltic Beach Hotel in Jurmala, Letonia, in perioada 19 22 septembrie, iar inscrierile se vor putea face pana pe 31 august. Seminariilor, divizate tematic pe creatie si media, le sunt rezervate ultimele doua zile de festival, iar pe lista vorbitorilor se afla figuri mari ale industriei, precum Jean - Remy von Matt (JVT, Germany) si Aldo Cernuto (Young&Rubicam, Italy). Romania are si ea propriul reprezentant, nimeni altul decat castigatorul de anul trecut Adrian Botan, McCann Erickson.

Lucrarile pot fi inscrise la festival in noua categorii. Pe langa spoturi tv, printuri, outdoor, media interactiva, cea mai buna folosire a canalelor media, art direction, campanii de advertising si advertising social, de anul acesta se mai adauga si categoria de spoturi radio.

Lucrarile intrate in concurs vor concura pentru Golden si Silver Hammer, cele mai bune agentii intrate in concurs vor primi Creativity Case, pentru creativitate, si Media folder, pentru sectiunea de media. Lucrarile vor fi jurizate de membri din 9 tari, dupa cum urmeaza:

Juriul pentru creatie, sub indrumarea lui Aldo Cernuto (Young&Rubicam, Italy) va fi format din:
Leon Sverdlin, Mark BBDO, Czech Republic;
Adrian Botan, McCann Erickson, Romania;
Joel Volkov, Tank, Estonia;
Evgeniy Junov, Primary Saatchi & Saatchi, Belarus;
Kaspars Rolsteins, Creative Laboratory, Latvia;
Darek Zatorski, JWT, Poland;
Natalia Smelova, Nebo, Russia;
Tomas Ramanauskas, Leo Burnett, Lithuania;
Janis Lindenbergs, Cossette Communications, Canada.

Din juriul pentru media vor face parte:
Bela Nemeth presedintle juriului Initiative Budapest, Hungary
Bent Jacobsen, MindShare, Sweden;
Robert Radoli, Naked Communications, Norway;
Meelis Mikker, DDB, Estonia;
Janis Grivins , Bates/Red Cell, Latvia;
Tatiana Popova, MediaExpert/Mediaedge:cia, Ukraine;
Andrew Lord, OMD FUSE, United Kingdom;
Jaunius Jakaitis, Media House, Lithuania;
Andras Vigh, Zenith Optimedia, Czech Republic.

Competitia este gandita in trei pasi: juriul va analiza toate lucrarile intrate in concurs, dupa care va realiza un short-list. Lucrarile de pe short-list vor concura pentru Silver si Gold pe fiecare subcategorie. La final, lucrarile premiate cu aur vor concura pentru Grand Prix-ul celor doua categorii creatie si media.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri