Categorie Media Publicitate, Locatie Hotel Parc Best Western, Data 30 11 2006.
EXPO ReEVOLUTION este prima conferinta din Romania dedicata participarilor eficiente la targuri si expozitii. Participand veti afla de la specialisti in domeniu despre utilizarea eficienta a instrumentelor de marketing prin targuri si expozitii si noi metode inovative de a creste eficienta participarilor la manifestari expozitionale.

"Avand in vedere faptul ca incepand cu 1 ianuarie 2007 Romania va fi membra a Uniunii Europene este nevoie de profesionalizarea participarilor la manifestari expozitionale pentru ca prin obtinerea unor rezultate cat mai bune sa se faca fata concurentei la nivel continental. Targurile si expozitiile reprezinta opoturnitati majore de promovare a unei organizatii. Ele sunt instrumente de marketing deosebit de puternice in dezvoltarea afacerilor. Aceste instrumente de marketing pot fi folosite atat de organizatiile care se adreseaza consumatorilor individuai, cat si - mai ales - de companiile care actioneaza pe piata business to business." Declara Nicolae Naumof - Tradeshow Marketing specialist la Sfera Expo, Coordonatorul proiectului.

In cadrul evenimentului vor fi expuse teme precum:
Organizarea de targuri si expozitii specializate business to business,
organizarea de consumer show-uri,
Standurile expozitionale personalizate din Structura Octanorm,
Sisteme profesionale de expunere
Utilizarea eficienta a obiectelor promotionale
Creativitate in participarea la targuri si expozitii
Utilizarea Marketingului direct in targuri si expozitii
Tehnici de Mobile Marketing
Metode de generare a interactivitatii si cresterea rezultatelor participarii.
Studii de caz ale unor participari de succes.

Participarea la eveniment se face in baza taxei de inscriere. Organizatorii ofera reducere de 10% pentru inscrierile efectuate pana pe 13 noiembrie.

Taxa de participare scade progresiv cu numarul de participanti de la aceeasi companie.

In Plus pentru clientii care au mai participat la evenimente organizate de Sfera Expo - Tradeshow Marketing se acorda o reducere speciala de 30%.

Conferinta beneficiaza de o sectiune proprie de prezentare in cadrul celui mai complet site web dedicat domeniului expozitional www.targurisiexpozitii.ro.

Partenerii Evenimentului EXPO ReEVOLUTION sunt: Signo Master, Netopia System si Brightness Advertising.

EXPO ReEVOLUTION este sustinut de Revista Piata, Revista Brand4Brands, Targurisiexpozitii.ro, Revista Link2Ecomerce si wall-street.ro, business-edu.ro, Food&Bar, Pharma Business.

Despre Sfera Expo - Tradeshow Marketing
Sfera Expo - Tradeshow marketing este singura companie din Romania specializata in consultanta de marketing prin targuri si expozitii - tradeshow marketing.

Oferta Sfera Expo - Tradeshow Marketing include:
www.targurisiexpozitii.ro - Cea mai completa resursa pentru participarea la targuri si expozitii.
Seminarul efEX de marketing prin targuri si expozitii.
Trainingul efEX pe tema marketingului prin targuri si expozitii.
Consultanta in participari la targuri si expozitii.
Elaborare de palnuri de participare la manifestari expozitionale.
Co-Organizarea conferintelor Marketing Forum (2005 si 2006)
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri