Fostul redactor sef adjunct al revistei Capital, Dragos Nedelcu, s-a alaturat grupului de presa Catavencu, ca sef pe proiecte editoriale speciale pentru presa de business. In noul sau job, Dragos Nedelcu va avea, ca principale obiective, integrarea continutului de publishing in formate online si de televiziune (atat pentru Money Channel, cat si pentru Realitatea TV) si conceperea unor evenimente de business pentru noul grup.
Intrebat de motivatiile care l-au determinat sa paraseasca publicatia Capital, Dragos Nedelcu a explicat pentru Wall-Street ca intr-o economie corecta, un ciclu firesc de performanta profesionala la un loc de munca este de maxim sase ani. In plus, am fost atras, inca de anul trecut, de proiecte de televiziune din zona de business. Este vorba de un mix ideal intre presa scrisa si televiziune pe care il mai regasim doar in cadrul unor grupuri mari de media cum este cazul CNN, ne-a mai declarat Dragos Nedelcu.

Potrivit lui Nedelcu ideea de a pleca de la Capital se nascuse inca din luna mai, dar o decizie finala a fost luata in urma cu doua saptamani.Am ajuns la o intelegere amiabila cu actuala conducere de la Ringier ca incetarea relatiilor de munca sa se faca imediat, adica saptamana trecuta, comleteaza fostul redactor-sef adunct de la Capital.

Astfel, aceasta mutare continua procesul inceput in urma cu un an cand Andreea Rosca, redactor-sef la Capital a parasit trustul Ringier alaturi de o mare parte a echipei pentru a se alatura grupului Catavencu.

Ce va face, in mod concret, Nedelcu la Catavencu? Rolul lui va fi acela de a defini sinergiile care sa aduca laolalta, din punct de vedere editorial, zona de televiziune cu agentia de presa si divizia de business media. Este un concept nou pentru presa romaneasca. Cautam sa identificam cele mai bune solutii care pot scoate in evidenta punctele forte ale celui mai tanar grup de media din Romania. Este vorba, in esenta, de integrarea continutului de publishing in formate online si de televiziune dar si de conceperea unor subiecte de dezbatere care sa genereze evenimente de business, explica Nedelcu.

In ceea ce priveste productia emisiunii Capital TV, colaborarea a incetat. In schimb, Nedelcu pregateste doua emisiuni noi care urmeaza sa fie lansate in urmatoarele doua luni la Realitatea TV si Money Channel.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri