Tempo este prima agentie din Romania dublu nominalizata la SABRE Awards 2007 (Superior Achievement in Branding and Reputation), competitie internationala de PR, conform anuntului organizatorilor competitiei.
Agentia a fost nominalizata la 2 categorii diferite, cu doua programe premiate anterior si in Romania: Cu drag, pentru tine - campania de lansare a Laptelui Proaspat de la Danone, la categoria Consumer marketing, si campania Biosecurizat Agricola Bacau, la categoria Crisis and issue management. In aceste 2 categorii, Tempo este singura agentie romaneasca nominalizata, alaturi de agentii de profil din Germania, Marea Britanie si Cehia.

Cele doua campanii realizate de Tempo au mai fost premiate cu argint si aur in 2006 la Romanian PR Awards, la categoria campanii comerciale. Competitia a reunit 1400 de proiecte inscrise, un numar aproape dublu fata de anul trecut, din care au fost nominalizate 250 de campanii. Finalistii vor fi anuntati la sfarsitul lunii mai, in cadrul unei ceremonii care va avea loc la Maritime Museum, la Barcelona.

Premiile SABRE recunosc campaniile realizate la cele mai inalte standarde in materie de inovatie, etica si eficienta. Juriul, alcatuit din profesionisti de top din industria de comunicare, promoveaza campaniile de relatii publice creative si eficiente, cu rezultate reale si masurabile pentru clienti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri