Guvernul britanic a aprobat numirea in functia de presedinte al BBC Trust a lui Sir Michael Lyons, care ocupa pozitia lasata libera de catre Michael Grade in luna noiembrie a anul trecut, cand a plecat pentru a ocupa postul de director executiv al rivalului ITV.
Lyons va incepe lucrul de la 1 mai, iar contractul stabilit pe patru ani se va incheia pe 30 aprilie 2011. Salariul pe care urmeaza sa il ia este de aproximativ 207.000 euro pe an.

Inainte de BBC Trust Lyons a lucrat la oficiul Primului Ministru, a fost chairman al Fundatiei English Cities, dar si al City Of Birmingham Orchestra, precum si sef executiv al Wolverhampton, unde a gestionat un buget de aproximativ trei miliarde de euro.

"Este un mare privilegiu faptul ca am fost ales sa conduc BBC Trust. Ca si chairman, nu voi pierde niciodata din vedere asteptarile publicului, in legatura cu independenta editoriala si calitatea programelor de televiziune, radio si internet, care informeaza, educa si ofera divertisment. Abia astept provocarile care urmeaza sa apara, sa lucrez cu colegii din trust pentru a asigura ca BBC ofera servicii de calitate care sa justifice suportul continuu al publicului, a declarat Sir Michael Lyons, potrivit brandrepublic.com.

"Sir Michael are o reputatie extraordinara in domeniul reformelor si modernizarii, atat la nivel regional cat si la nivel national, a delcarat Mark Thompson, director general al BBC, pentru Guardian Unlimited.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri