Domeniul financiar raspunde saptamana viitoare provocarii tehnologiei. Prima arena de laser tag din Romania, LaserMaxx, va gazdui saptamana viitoare intalnirea companiilor din finante. Laserul va fi folosit 100% in scopuri de distractie cu efecte pozitive colaterale aduse inapoi in mediul de lucru.

Fara Cravata, organizatorul evenimentelor care ii aduc pe oamenii din business fata in fata altfel decat la costum a pregatit o noua surpriza comunitatii pe care a format-o. Surpriza consta intr-un parteneriat cu LaserMaxx Romania, singura arena din tara in care se poate juca laser tag. Laser tag-ul este un concept nou de entertainment in Romania deoarece arena este deschisa de aproape o luna de zile. Experienta este uimitoare si sigur vei dori sa o impartasesti mai departe. Noutatea adusa de LaserMaxx este decorul postapocaliptic in care se desfasoara jocul, efectul vizual produs de laserul emis de arme care trebuie sa atinga vestele adversarilor, toate accentuate de ritmul muzicii din timpul jocului.

Evenimentul are loc in perioada 17 – 19 la LaserMaxx (Titulescu 171) incepand cu orele 20.00 si este dedicat companiilor care activeaza in domeniul financiar.

Partenerii media care sustin noul concept de distractie pentru comunitatea Fara Cravata sunt Radio Guerrilla, The Money Channel – partener TV exclusiv, Wall Street si InternetCorp.

Fara Cravata este o divizie a Palette Advertising si organizeaza din 2005 evenimente informale pentru mediul business. Misiunea Fara Cravata este promovarea valorii conceptului de echipa in cadrul companiei si a fairplay-ului si sportivitatii in business.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri