Toate lucrarile participante la AdPrint 2007 vor fi expuse in cadrul celei de-a 16a editii a StudentFest, la Timisoara, in perioada 17-23 aprilie.

Expozitia AdPrint, oferita anul acesta de Impression, cuprinde peste 300 de lucrari inscrise de echipe de creatie din tari precum Bulgaria, Italia, Spania, Belgia, Olanda, Slovenia, Germania, Turcia, Anglia, Franta, Slovacia, Rusia si Romania. Printre lucrarile expuse se numara si campania „Wonderbra Big Hands” (echipa de creatie: Altmann/Royer/Camensuli/Riboud/Dixon – Publicis Conseil, Paris) – castigatoare a trofeul Rock Angel pentru Best Print.

StudentFest 2007 se concentreaza pe cateva cuvinte menite sa contureze directia pe care societatea se va incadra in urmatorii ani: SINTETIC. Globalizare. Socializare. Sterilizare. Sectiunile in cadrul carora se vor exprima pareri legate de aceasta tema sunt domenii consacrate ale festivalului: literatura, fotografie, arte plastice, arhitectura, teatru, muzica, dans, film, precum si o sectiune noua cu un statut foarte actual in noul context social: Publicitate.

In completarea expozitiei AdPrint, activitatile in cadrul sectiunii vor consta in proiectii de spoturi publicitare, work-shop-uri, precum si o prezentare a istoriei publicitatii si evolutia acestui domeniu in Romania. Expozitia AdPrint poate fi vizitata in cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri