Grupul de stiri Reuters a anuntat vineri ca a inregistrat o crestere a profitului inainte de plata taxelor de 11% in primul semestru al acestui an, fata de aceeasi perioada a anului trecut, si a ajuns astfel la o valoare de peste 200 de milioane de euro, informeaza editia online a \"The Guardian\".
Veniturile companiei in prima jumatate a anului au fost de 1,3 miliarde de lire sterline (aproape 2 miliarde de euro). Veniturile Reuters au fost afectate de cresterea lirei sterline fata de dolar, comenteaza editia online a "The Guardian", si astfel in loc sa inregistreze o crestere a veniturilor de 6,4%, in primul semestru al acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut, a inregistrat o scadere de 0,7%.

Reprezentantii grupului Reuters au declarat totodata vineri ca preluarea companiei de catre grupul canadian Thomson pentru aproape 13 miliarde de euro este pe drumul cel bun si s-ar putea finaliza pana la sfarsitul acestui an.

Grupul Reuters este unul dintre cei mai mari furnizori de date financiare din lume. Acesta include, printre altele, agentia de stiri Reuters si serviciul international de informatii financiare Multex.com. Activitatea principala a grupului Reuters se bazeaza pe serviciile pentru pietele financiare, printre care date de piata (costul actiunilor, cursul valutar), analize si studii, dar si programe de calculator prin care clientii pot vinde si cumpara actiuni prin intermediul calculatorului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri