Maratonul Noaptea devoratorilor de publicitate, ajuns la a XI-a editie, va avea premiera astazi, la Sala Polivalenta din Bucuresti si promite cite un spot pentru fiecare dintre cele 450 de oi de pe albumul celor de la Zdob si Zdub, alaturi de alte surprize, cum ar fi citeva cafenele montate in jurul scenei, patru ecrane mari, care vor permite proiectii in stil Madison Square, reprize stand up comedy cu trupa Deco si animatie in pauze.

Dupa spectacolul de la Bucuresti urmeaza obisnuitul turneu in tara. Incepind cu 8 iulie si pina pe 26 august, spoturile vor fi proiectate, in fiecare vineri, in teatrele de vara din Mamaia, Costinesti si Neptun. Din septembrie, spectacolul va merge in 12 dintre orasele mari din tara, printre care Timisoara, Oradea, Bacau sau Craiova.

Dan Chisu, detinator al licentei si producator al evenimentului, promite un nou ocol al Pamintului, de data asta in 450 de clipuri publicitare, dintre care aproximativ 8 la suta, spune el, vor fi productii romanesti. Din cele 3.500 de bilete puse in vinzare, la pretul de 350.000 de lei, au fost vindute pina ieri 2.000, potrivit reprezentantilor companiei organizatoare, Millenium Management Group. Spectacolul va incepe la ora 20.00, cu un concert al celor de la Zdob si Zdub.

Huiduieli si aplauze: Publicul din Romania este foarte rapid adaptabil, este foarte cald, ca tot publicul din tarile de Est. Spre deosebire de publicul din China, de pilda. Acolo stau toti si noteaza cite ceva, de parca ar fi seminar, spune Dan Chisu. Desi obisnuia sa organizeze direct Noaptea devoratorilor de publicitate, Dan Chisu a cedat in urma cu doi ani companiei Millenium Group partea de organizare, raminind doar producator al spectacolului.

Ne place ideea de stadion al publicitatii. Lumea vine, se distreaza, huiduie, fluiera sau aplauda, spun organizatorii. Inventatorul acestui spectacol, Jean Marie Boursicot, celebru pentru uriasa sa colectie de clipuri publicitare din toata lumea si din toate epocile, nu va fi nici anul acesta la Bucuresti, dovedindu-se ceva mai prudent dupa accidentul de masina pe care l-a avut la precedenta sa vizita, la Rimnicu-Vilcea.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri