Louisiana Red, acompaniat de Nightlosers, a concertat, de ziua lui, pentru prima data in Romania, in Hard Rock Cafe Bucharest.
Spectacolul a fost organizat de compania Event Plus si s-a inscris in seria Blue Moods de "anotimpuri ale Blues-ului", initiata in toamna anului 2007. La concert au participat peste 500 de spectatori, printre care personalitati publice, artisti, iubitori ai blues-ului si jurnalisti.

Show-ul a fost deschis de trupa romaneasca Nightlosers, care l-a acompaniat pe Louisiana Red pe durata celor 3 ore de concert. Maestrul a interpretat atat compozitii proprii ("Driftin", "Train Station Blues", "Sleep On Muddy Waters"), cat si piese celebre precum "I'm a man", "You've got to move" sau "Johnny be good", iar noaptea s-a incheiat cu un "Happy Birthday to you", dedicat de public bluesmanului cu ocazia implinirii varstei de 76 de ani.

"Prezenta acestei adevarate legende ale blues-ului, Louisiana Red, la Bucuresti, a fost tratata de spectatori cu o seriozitate si un interes care ne-au bucurat. Participarea masiva a iubitorilor de blues la concert e semn ca muzica buna este apreciata in Romania la adevarata ei valoare", a declarat Ioan Big, Head of Design, Event Plus.

"Evenimentul ne-a confirmat convingerea ca publicul pasionat de muzica este avid sa cunoasca personalitati muzicale complexe. De aceea, vom continua seria de 'Anotimpuri ale blues-ului' si cu alti artisti straini consacrati pe care ii vom aduce in Romania in perioada urmatoare", a completat Andreea Dumitru, Managing Director, Event Plus.

Chitarist, cantaret de mu¬¬zi¬cuta si vocal, Louisiana Red, pe numele sau adevarat Iverson Minter, a castigat in 1983 premiul W.C. Handy Award pentru cel mai bun artist de blues traditional.

Trupa Nightlosers este o formatie clujeana ce combina, intr-o maniera originala, blues-ul american cu folclorul, muzica populara romaneasca cu rhythm&blues. Trupa este alcatuita din Hanno Hoefer - chitara, harmonica, washboard, vocal, Octavian Barila Andreescu - chitara bass, Jimy El Lako - chitara, violina, viola, talkbox, Ovidiu Condrea - tobe, Geza Grunzo - clape.
Event Plus este prima companie de Event Architecture din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri