Boom estimeaza ca 70% dintre parintii romani sunt nemultumiti de continutul actual al canalelor pentru copii si ar fi interesati de o oferta de canale cu emisiuni pentru copii educative.
Pentru a raspunde acestor cerinte, Boom a adus pe piata romaneasca Smarty - un nou canal pentru copii, care promoveaza numai programe non-violente care dezvolta gandirea si imaginatia.

Duminica, incepand cu orele 10.00, canalul Smarty va fi lansat oficial in cadrul unui eveniment in aer liber, in parcul Tineretului. Smarty va organiza ateliere diverse in care copiii isi pot exersa indemanarea si cunostintele, jocuri distractive, concerte si o tombola cu premii foarte atractive.

Printre vedetele noului canal pentru copii se numara serialele "SpongeBob" si "Drake& Josh". Notorietatea serialului de desene animate, "SpongeBob" a fost rasplatita prin 16 premii si nominalizari ale industriei de profil. In perioada 2003-2007, in SUA, "SpongeBob" a detinut suprematia la categoria pelicule preferate de copii. In 2005 a castigat premiul pentru cea mai buna animatie de televiziune, iar in 2006 a primit distinctia pentru cel mai bun scenariu de desene animate.

Bucatar la fast-food, Sponge Bob este un burete care are propriul sau serial. Aventura are loc intr-o nava scufundata, iar Sponge Bob - un optimist incurabil - este inconjurat de prieteni haiosi precum zapacita stea de mare - Patrick, dar si veverita sportiva pe nume Sandy.

Prin intermediul Smarty, prescolarii il pot cunoaste pe Caillou, un copil care impartaseste imaginatia si dorinta de cunoastere a celor mici. In fiecare episod, Caillou trece prin situatii simple din viata de zi cu zi ce par atat de complexe pentru un copil.

Drake si Josh, actorii serialului cu acelasi nume, sunt doi baieti cu personalitati atat de diferite, ca mersul la aceeasi scoala este, probabil, singura asemanare pe care o au in comun. Serialul evidentiaza doua tipuri de comportament total diferite: traditionalistul Josh si petrecaretul Drake, doi colegi de camera care se inteleg in cel mai zgomotos mod posibil.

In plus, Smarty mai aduce in Romania seriale precum: The Doodlebops, Astrofarm, Arthur, Mona the Vampire, The Little Lulu Show, Spider Riders si multe altele.

Smarty Channel este adus in Romania prin intermediul Boom Extrasatelit si Ana-Ney. Ana Ney Coomunication este lider de piata in domeniul continutului in mediul israelian de televiziune. In 1989, conducerea Ana-Ney a infiintat ICP, companie care oferea continut pentru canalele de cablu (Sports Channel, Children Channel, Movie Channel, Channel 3). Canalele respective au contribuit la penetrarea rapida a pietei si la succesul televiziunii prin cablu, in timpul anilor 1990.

In 1996, echipa de management a companiei Ana-Ney a infiintat Noga Communications (Channel 8, Children Channel) si a marcat succesul financiar al primelor canale de televiziune independente de pe piata israeliana. Ana-Ney Communications si-a inceput activitatea in anul 2000 si a creat primul val de canale digitale (Good Life, Ego, Nickeldon, MTV Base etc.) din Israel.

Boom reprezinta ultima generatie in tehnologia digitala de distributie multi-channel TV, la nivel national, prin satelit. In oferta Boom se regasesc toate canalele comerciale difuzate pe piata media, precum si canale tematice proprii si transmisiuni live exclusive, oferite doar prin platforma Extrasatelit.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri