Agentia de comunicare strategica si relatii publice BDR Associates a castigat contul de comunicare al Hotelului Radisson SAS, in urma licitatiei organizate de Radisson SAS Hotels & Resorts, parte a grupului hotelier Rezidor.
Radisson SAS incheie astfel un parteneriat pe termen lung cu BDR Associates pentru elaborarea si implementarea strategiei de comunicare a celui mai mare hotel Radisson SAS din Europa de Est.

BDR Associates va oferi servicii de strategie de PR pentru comunicarea externa, consultanta permanenta, implementare de programe si relatii cu mass media in vederea promovarii imaginii celui mai mare hotel de cinci stele din Romania, Hotelul Radisson SAS din Bucuresti.

“Experienta, reputatia si creativitatea BDR Associates corespund pe deplin obiectivelor si planurilor noastre de comunicare si ne bucuram ca suntem parteneri in acest proiect care are o importanta strategica pentru noi, dat fiind ca Radisson SAS Hotel Bucuresti este unul dintre cele mai mari hoteluri inaugurate de Rezidor in ultimii cinci ani”, a declarat Torbjörn Bodin, Director General al Radisson SAS Hotel din Bucuresti.

Prin castigarea contului Radisson SAS Hotel din Bucuresti, BDR Associates isi consolideaza portofoliul de clienti, care reuneste companii multinationale si romanesti din diverse domenii cum ar fi IT&C, finante&banci, industrie, agricultura, farmaceutice, real estate, bunuri de larg consum, etc.

Radisson SAS Hotels & Resorts reprezinta marca premium a grupului hotelier Rezidor, unul dintre primele 5 grupuri la nivel mondial in domeniul hotelier. Din grupul Rezidor mai fac parte lanturile hoteliere Park Inn, Country Inn, Regent si Missoni. Radisson SAS opereaza 155 de hoteluri in Europa, Orientul Mijlociu si Africa si are in desfasurare alte 47 de proiecte. Radisson SAS Hotels a obtinut cel mai bun loc in topul hotelurilor preocupate de gradul de satisfactie al clientilor, conform celui mai recent raport European Guest Satisfaction Index.

Hotelul Radisson SAS din Bucuresti este cel mai mare hotel de cinci stele din Romania si cel mai mare hotel Radisson SAS din Europa de Est. Hotelul dispune de 424 de camere, 4 restaurante, 3 baruri si un centru de conferinte cu 12 sali. Radisson SAS Hotel din Bucuresti ofera oaspetilor sai numeroase facilitati, printre care un centru de wellness, o piscina exterioara incalzita, cel mai mare jacuzzi exterior din Europa, o pista pentru jogging, magazine de lux si cel mai mare cazino din Romania.

BDR Associates, agentie de comunicare strategica si relatii publice, este asociatul exclusiv al companiei Hill & Knowlton in Romania. Infiintata in 1995, BDR Associates a furnizat suport profesionist de comunicare strategica si relatii publice unui numar de peste 400 clienti.

Lista clientilor BDR Associates include nume ca Afton Chemical, ABN Amro, Alconex, British American Tobacco Romania, Camera de Comert Americana in Romania, Camera de Comert Britanica-Romana, Chemonics International Inc, Cisco, Euromall, HP, Lena Constructii Romania, Monsanto, Pirelli, P&G, Teraplast si Agentia Nationala pentru Dezvoltarea Zonelor Miniere.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri