Aici te asteapta salariu motivant, bonuri de masa si abonament medical la o clinica privata
Michelin Romania, companie specializata in fabricarea pneurilor, intentioneaza formarea unei noi echipe de marketing. Unul dintre fotoliile companiei va fi ocupat de brand managerul Eurotyres.
El va avea un salariu pe care cei de la Michelin l-au caracterizat motivant si va beneficia, asemenea tuturor angajatilor companiei, de servicii medicale oferite prin abonament la Medicover si de bonuri de masa.

Brand managerul va face parte din echipa de marketing Michelin Romania, formata din sapte persoane. Este vorba despre o echipa noua, deoarece pentru o mare parte a pozitiilor recrutarea este in curs de desfasurare. Brand managerul va fi subordonat directorului de marketing.

Experienta in marketing este esentiala

Aspirantii la postul de la Michelin trebuie sa fie absolventi de facultate, de preferinta in domeniul marketing-ului, si sa aiba o experienta profesionala solida.

De asemenea, viitorul angajat trebuie sa vorbeasca fluent limba engleza. Cunoasterea limbii franceze reprezinta un avantaj. In Michelin Romania exista trei limbi oficiale: romana, engleza si franceza, deoarece din cei 4.000 de angajati, 25 sunt expati, a explicat Laura Antonov, PR manager al companiei.
Viitorul brand manager va avea o relatie directa cu dealerii si cu clientii. De aceea, pentru acest post este necesar un om sociabil, cu o fire deschisa.
El va trebui sa aiba o minte analitica deoarece va gestiona bugete si va concepe strategii de marketing. Totodata, va realiza studii si analize de piata.

Salariu motivant si instruire continua

Viitorul angajat de la Michelin va avea un salariu motivant si va fi instruit in permanenta. Exista un institut de marketing Michelin, care propune cursuri pentru dezvoltarea competentelor si cunostintelor specialistilor in marketing ai grupului.
In plus, brand managerul va colabora strans cu echipele de marketing din celelalte tari in care Michelin este prezent, ne-a declarat Antonov. El va lucra intr-un birou modern, in cladirea World Trade Center.
La Michelin se organizeaza si petreceri traditionale, cum ar fi cea de Craciun.

Cum aplicati pentru post

aplicati pe www.hr-romania.ro
trimiteti CV si scrisoare de intentie la recrutare@michelin.com
trimiteti CV si scrisoare de intentie la fax (021) 202-65-50, in atentia Departamentului de Resurse Umane

Ce inseamna Eurotyres

Reteaua Eurotyres este un proiect finantat si dezvoltat de Michelin Romania in perioada 2001-2004. Reteaua de puncte de vanzare si service Eurotyres reprezinta singura marca de retail de pe piata anvelopelor
din Romania si cuprinde
15 sucursale aflate in marile orase ale tarii, care ofera produse, service, asistenta tehnica si consultanta de specialitate adaptate pentru orice utilizator de anvelope si pentru toate tipurile de vehicule.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri