Ele.ro, site detinut pana in prezent de compania Vodanet Media, a intrat in portofoliul Active Soft, proiectul urmand sa fie coordonat de Anne Matea, business director Ele.ro, potrivit informatiilor publicate pe site-ul companiei.
Pe langa dezvoltarea site-ului Ele.ro, Anne Matea se va ocupa si de proiectele sfatulmedicului.ro, extrem.ro, crestinortodox.ro si bewell.ro.

“Ele.ro urmeaza parcursul site-urilor cu tematica feminina din SUA si vestul Europei, unde parteneriatele cu site-uri care se adreseaza comunitatii masculine sunt firesti. In cazul Ele.ro, «logodnicul» se numeste askmen.ro. In plus, prin intrarea in familia Active Soft, Ele.ro va beneficia de acces la resurse umane si tehnice, fapt care speram sa-i intareasca pozitia de lider in cadrul site-urilor care se adreseaza comunitatii feminine din Romania”, declara Anne Matea.

Serviciile de publicitate vor fi oferite de regia Boom Advertising.

Portofoliul Active Soft cuprinde 25 de site-uri, dintre care trei site-uri de business, trei de new&media, trei de muzica, un site de sanatate si mai multe site-uri de educatie, divertisment, sport, lifestyle si spiritualitate.

Cu un public-tinta cu varsta cuprinsa intre 17 si 29 de ani, site-urile Active Soft insumeaza aproape 11 milioane de vizitatori lunar si peste 85 de milioane de afisari, potrivit datelor furnizate de trafic.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri