Tereza Valcan, fostul corporate affaires manager al operatorului telecom Cosmote, a fost numita Managing Director al biroului din Bucuresti al agentiei CIVITAS Global Ketchum.
Cu experienta in domeniul comunicarii de aproape 10 ani, Tereza Valcan va conduce biroul recent infiintat in Romania al agentiei CIVITAS Global Ketchum. In calitate de Managing Director, Tereza va oferi clientilor CIVITAS Global Ketchum din Romania consultanta pentru comunicarea strategica, avand in acelasi timp obiective precum extinderea portofoliului agentiei, dezvoltarea companiei si managementul echipei locale.

Inainte de a se alatura CIVITAS Global Ketchum, Tereza a coordonat Departamentul de Corporate Affairs al Cosmote Romania. Ea detine o valoroasa experienta profesionala si competente in domeniul comunicarii si managementul reputatiei pentru companii din diverse domenii, precum retail, IT&C, real estate, turism, consultanta juridica si financiara, aeronautica, organizatii non-guvernamentale.

Tereza si-a inceput cariera profesionala in cadrul unor agentii de comunicare si relatii publice din Washington D.C., revenind apoi in Romania, unde a coordonat departamentele de relatii publice ale unor companii locale si multinationale. Absolventa a cursurilor de jurnalism ale Universitatii din Maryland, SUA, Tereza urmeaza in prezent cursurile de Executive MBA ale Universitatii din Viena.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri