Cel mai mare site de video-sharing, YouTube, va lansa un canal de sport cu continut video oficial oferit de unele dintre cele mai importante organizatii sport, printre care Asociatia Jocurilor Paraolimpice si Olimpice, scrie New Media Age.
Pentru a crea canalul de sport, site-ul video detinut de Google a semnat un acord in mai multe tari cu SportAccord, un organism care reprezinta federatiile internationale de sport.

Canalul va integra continut video ca meciurile, interviurile si transmisii din spatele scenei de la evenimente si organizatii sportive.

"Suntem increzatori ca Sports Hub va crea noi oportunitati de promovare pentru o varietate de asociatii si va permite acestora sa intre in contact cu fani ai sportului din intreaga lume", a declarat Chad Hurley, fondatorul si directorul executiv al YouTube.

Canalul de sport ar putea fi lansat in primavara, iar printre membri SportAccord se numar IAAF (Asociatia Internationala a Federatiilor de Atletism), ICC (Cancelaria Internationala de Cricket) si ITU (Uniunea Internationala de Triathlon)

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri