Internet Corp SRL si partenerii sai organizeaza un concurs prin intermediul caruia orice utilizator, inregistrat al www.wall-street.ro poate sa intre in cursa pentru castigarea unui premiu ce include: cazare 2 nopti cu mic dejun inclus, hotel de 3 stele din Venetia, transport cu avionul, in perioada 12-14 februarie.
Premiul este oferit de Europa Travel. Pentru a participa la concurs, utilizatorii inregistrati cu date reale trebuie sa raspunda la doua intrebari. Castigatorul va fi stabilit prin tragere la sorti.

Societatea organizatoare


La organizarea prezentului concurs, Internet Corp SRL (organizatorul) colaboreaza cu Europa Travel. Internet Corp SRL este inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/8379/2005, cod de inregistrare in scopuri de TVA RO17562895.

Perioada desfasurarii concursului


Concursul se desfasoara in perioada 8 ianuarie -31 ianuarie 2009.

Procedura de desfasurare a concursului

Concursul se desfasoara pe site-ul www.wall-street.ro. Pentru a te inscrie la concurs, trebuie sa fii utilizator inregistrat al www.wall-street.ro si sa raspunzi celor doua intrebari.

Este obligatoriu ca la inregistrarea ca membru al Wall-Street sa furnizezi datele tale reale de identificare (nume, prenume, adresa de email, data nasterii, sex). Participarea la concurs se poate face numai de pe un singur cont de utilizator si doar in conditiile in care datele furnizate la deschiderea contului sunt datele complete de identificare ale utilizatorului care si-a deschis respectivul cont.

Premiul concursului

Premiul este acordat de catre partenerii SC Internet Corp SRL. Premiul trebuie revendicat in maxim 5 zile de la anuntarea castigatorilor, urmand a fi distribuit intr-o perioada de maxim 4 saptamani de la castigarea lui. Premiile vor fi ridicate de la sediul InternetCorp.

Drept de participare


Pentru a participa la aceasta promotie trebuie sa fii cetatean roman si sa ai peste 18 ani. Nu este permisa participarea la concurs a angajatilor companiilor Internet Corp SRL, ai partenerilor sai prezentati la inceputul acestui regulament, precum si a rudelor si afinilor acestora pana la gradul doi inclusiv. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru e-mail-urile scrise gresit, pierdute sau alterate din vina unor terte parti. Organizatorul nu pastreaza, dupa momentul recomandarilor, adresele de email ale utilizatorilor catre care s-a facut recomandarea.

Validarea castigatorului

Castigatorul premiului va fi desemnat prin jurizare interna pe data de 31 ianuarie. Ulterior, castigatorii vor fi anuntati prin e-mail, urmand a li se comunica toate detaliile procedurii de intrare in posesie a premiului castigat. Intrarea in posesia premiului se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului regulament, in caz contrar organizatorii isi rezerva dreptul de a nu valida premiul. Premiul poate fi distribuit intr-o perioada de pana la 4 saptamani de la castigarea lui. Premiul castigat nu se poate schimba in bani. Premiul este nominal si nu poate fi transferat unei alte persoane.

In cazul in care castigatorul: a. - nu a furnizat datele sale reale pentru inregistrarea ca membru al Wall-Street; b. - a folosit mai multe conturi pentru a participa la concurs; c. - are o adresa de email invalida, ilizibila sau a participat la concurs cu adresa de email a altui titular; d. - nu indeplineste conditiile de participare la concurs; e. - nu raspunde emailului trimis de organizatori, prin care este anuntat ca a castigat concursul, se va proceda la selectarea unui alt castigator.

Confidentialitatea emailurilor si dreptul la imagine

Organizarea prezentului concurs se realizeaza in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si pentru libera circulatie a acestor date. Participarea la acest concurs implica in mod expres si neechivoc ca datele transmise sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator in scopuri publicitare pe suport audio, video si in ziar. Prin participarea la concurs, participantii utilizatorii isi exprima in mod expres si neechivoc acordul ca datele lor personale sa fie folosite in activitati de marketing ale organizatorului concursului, pentru validarea si acordarea premiului.
Adresele de email ale utilizatorilor catre care s-a facut recomandarea Wall-Street nu se pastreaza de catre Organizator.

Internet Corp SRL este inscris in este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 3240.

Alte prevederi

Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe site-ul www.wall-street.ro si va putea fi consultat gratuit la solicitarea oricarui participant la campanie.

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri