Divizia de PR a Millenium Communications se transforma, din mai 2010, in agentie independenta, noua companie purtand numele celor doi parteneri - Andrei Bortun (foto), actionar unic Millenium Communications, si Bogdan Theodor Olteanu, ex-head of PR Millenium Communications.
Bortun-Olteanu are 12 angajati si un portofoliu de clienti activi care cuprinde Mercedes-Benz (Corporate, Cars, Vans, Tucks, smart, Chrysler, Jeep, Dodge), P&G (Corporate projects, Gillette), Samsung (Corporate, Mobiles, Home Appliance, Consumer Electronics, IT), Brands International (DuPont, Nesspresso, Habanos), buybooks.ro, Delaco, ECCO, EuroMiniStorage, Senior Interactive, SoNoRo si Ursus Breweries (Stejar, Azuga, Ciucas).

Millenium Communications organizeaza in continuare evenimentele proprii (AdPrint, Internetics, Gala Societatii Civile), precum si celelalte evenimente ale industriei de advertising (Ador si Effie). Divizia de BTL a Millenium Communications pastreaza propriul sau portofoliu de clienti, printre care: P&G (Gillette), Unilever (Rama), ING Bank, Mercedes-Benz, Samsung sau Ursus.

“Lansarea Bortun-Olteanu face parte dintr-un plan mai larg de re-desenare a Millenium Communications. Prin desprinderea unor unitati de business deja existente, prin parteneriate, achizitii sau prin demararea unor proiecte noi, ne propunem sa fim unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare din Romania”, declara Andrei Bortun.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri