TVR risca sa plateasca daune de milioane de euro si sa sa piarda productiile marca NBC daca Parlamentul nu le va permite reprezentantilor TVR sa semneze un contract cu compania americana, spune Alexandru Sassu intr-o scrisoare adresata Parlamentului.
„Ma vad nevoit sa va prezint o situatie deosebit de grava creata in SRTv din cauza faptului ca institutia este in acest moment lipsita de Consiliul de Administratie. Compania NBC Universal, cu care SRTv are un contract pe sase ani, contract semnat inca din anul 2004, ameninta SRTv cu aplicarea sanctiunilor prevazute in contract, daca actul aditional pentru anul sase de contract nu este semnat imediat. Aceste sanctiuni ar insemna pierderea a catorva milioane de euro si retragerea licentelor pentru toate filmele si serialele pe care SRTv le are de la aceasta companie”, a declarat Alexandru Sassu in scrisoarea deschisa trimisa celor doua camere ale Parlamentului.

Presedintele demis ii cere Parlamentului sa remedieze problema, dupa ce acesta a demis Consiliul de Administratie al SRTv.

„In aceste conditii, va solicit ca, dincolo de interesele politice, in acest moment de criza in care fiecare leu conteaza, sa puneti interesul public deasupra intereselor personale si sa dati mandat Comitetului Director al SRTv ca, in cursul saptamanii viitoare, sa poata aproba semnarea actelor necesare bunei derulari a contractului”, mai scrie Sassu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri