Incepand cu 1 iulie 2010, Avocatnet.ro se alatura portofoliului InternetCorp. Cele doua companii au semnat un acord prin care InternetCorp va asigura reprezentarea in piata de publicitate a Avocatnet.ro, liderul publicatiilor online cu profil juridic din Romania.
Avocatnet.ro ocupa la momentul de fata locul 4 in topul celor mai citite publicatii online de business din Romania, conform cifrelor BRAT, publicate in cadrul Studiului de Audienta si Trafic Internet pe luna mai 2010. "Avocatnet.ro si-a consolidat in ultimul an pozitia de instrument de lucru pentru o serie larga de consultanti in afaceri (avocati, contabili, consultanti financiari si de management, auditori, etc.) si detinatori de IMM-uri. Colaborarea cu Internet Corp. este un pas extrem de important in directia consolidarii pozitiei Avocatnet.ro in piata de publicitate online din Romania. Alaturi de Wall-Street.ro, se creeaza astfel un pol complex de business, care ofera advertiserilor acces la intreaga piata de companii, manageri, consultanti in afaceri si antreprenori. Sunt sigur ca astazi punem bazele uneia dintre colaborarile care arata ca se poate lucra transparent si profitabil in mediul online din Romania", declara Alin Popescu, managing partner LegalNet SRL, editorul Avocatnet.ro.

"Prin intrarea Avocatnet.ro in portofoliul site-urilor reprezentate de catre InternetCorp, ne intarim pozitia pe segmentul de business, acoperind peste 41% din reach-ul site-urile de economie si finante monitorizate de catre BRAT. In plus, un site dedicat juristilor, contabililor si antreprenorilor care cauta solutii de optimizare pentru afacerile lor, completeaza foarte bine wall-street.ro, cel mai citit cotidian online de business din Romania, proiect dezvoltat de InternetCorp inca din 2005. Prin semnarea acestui parteneriat ne reconfirmam focus-ul si angajamentul pentru a dezvolta segmentul de business, una dintre cele doua preocupari majore ale strategiei de continut si dezvoltare a InternetCorp, alaturi de nisa de lifestyle feminin. Chiar daca InternetCorp este un publisher si nu o regie de publicitate online, avem incredere ca echipa noastra de client service poate reprezenta mai bine interesele AvocatNet, maximizandu-le potentialele venituri si permitandu-le sa se concetreze pe dezvoltarea de continut de calitate, asa cum au facut si in ultimii 9 ani", a declarat Mihai Seceleanu, CEO InternetCorp.

InternetCorp este unul dintre liderii pietei de publishing online din Romania, cu o prezenta puternica pe segmentele de business si lifestyle feminin, unde proiectele dezvoltate ocupa pozitii de top. Compania a fost infiintata in 2005 iar din noiembrie 2009 intre actionarii sai se numara 3TS Cisco Growth Fund. InternetCorp se situeaza la momentul de fata printre principalii jucatori, atat in termeni de audienta cat si de cota detinuta pe piata de publicitate online, din portofoliul sau facand parte Wall-Street.ro (cel mai citit cotidian online de business), Kudika.ro si Garbo.ro (#2 si #4 in segmentul de lifestyle feminin), 9AM.ro, Envy.ro si Yuppy.ro. Din punct de vedere al vanzarilor de publicitate, InternetCorp reprezinta de asemenea exclusiv eJobs.ro - principalul site de recrutare online din Romania.

Avocatnet.ro este una dintre cele mai importante publicatii de business online din Romania (conform BRAT). Publicatia este vizitata lunar de peste 650.000 de vizitatori unici si are peste 150.000 de membri inregistrati (juristi, economisti, consultanti fiscali, antreprenori, consultanti in afaceri, functionari publici, etc). Prin mix-ul evenimente - stiri - analize - discutii, Avocatnet.ro a reusit sa ajunga una dintre publicatiile de specialitate ale carei analize sunt constant citate in opiniile furnizate clientilor lor de catre consultantii in afaceri din Romania.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri