Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.
• Autoarea falsului interviu cu Madalina Manole si-a pierdut functia de redactor sef al Agentiei de Presa Agerpres. Marina Badulescu, cea care a scris facatura, ramane insa angajata a Agerpres si va continua sa lucreze in agentie, scrie Paginademedia.ro.

• Dragos Stanca scrie, pe blogul sau, despre cum Posta Romana, aflata intr-un plin dezastru financiar, a lansat un anunt de licitatie pentru achizitia, in urmatorii 4 ani, de tehnica de calcul in valoare de 6 milioane de euro.

• Ion Radu Zilisteanu descrie pe pagina personala de Internet ca incepand de ieri, 20 iulie 2010, prin modificarea art.84 al Legii nr.296/2004, orice contract cu un furnizor de telefonie mobila, cablu TV sau Internet poate fi reziliat daca sunteti nemultumit de calitatea serviciilor, fara sa mai puteti fi obligat la plata unor cheltuieli suplimentare.

• Controlul preturilor sub amenintarea Protectiei Consumatorului este o aberatie, pentru ca institutia n-are nicio atributie asupra preturilor. Amenintarea cu Consiliul Concurentei are – ce-i drept – acoperire legala, dar e usor frivola, scrie riscograma.

• Dan Popa scrie, pe blogul sau personal, despre suspendarea discutiilor dintre FMI si Ungaria.

Khris.ro posteaza despre cat de profitabile sunt afacerile cu statul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri