Citeste aici care sunt subiectele tratate astazi pe blogurile de business.
Calin Fusu scrie pe blogul sau despre Ce mananca miliardarii.

BusinessDay.ro, blogul lui Catalin Orgonas, prezinta situatia exporturilor.

Cam pe acolo cred ca e si ponderea search-ului la noi, urmat de bannere undeva la vreo 40% si restul undeva la o marja de eroare denumita generic proiecte speciale, noteaza Dragos Novac pe blogul presonal.

Bradut scrie despre Google X pe blogul jurnalismonline.ro. Google marcheaza printr-un logo special a 115-a aniversare a descoperirii razelor X, una dintre descoperirile care au transformat medicina.

Dan Dragomir prezinta ideile principale de la RoNewMedia. Mihai Fanache de la Mediacafe spune ca “traficul nu conteaza”, ci mai ales conteaza ce faci cu audienta, cum misti oamenii ” ca sa misti produse de pe raft”.

Cristi Manufu scrie despre The Social Media Browser pe blogul personal.

PixelulAlbastru.ro scrie ca Romtelecom ar putea prelua DCS pana la sfarsitul anului.

DealBook.ro
scrie ca managerii locali considera ca proiectele care vizeaza o consolidare prin intermediul unei tranzactii sunt printre cele mai importante initiative pentru cresterea veniturilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri