Citeste care sunt cele mai importante articole de astazi de pe blogurile de business.
Dan Dragomir scrie despre a patra editie a Mobile Marketing Conference,eveniment dedicat strategiilor de marketing aplicate in mediul mobil,
care va avea loc pe 5 mai.

La sfarsitul lunii ianuarie, restantele la banci au totalizat 16,75 miliarde lei, respectiv 8% din soldul total de credite, in crestere cu 591.8 milioane lei fata de decembrie, si cu 8 miliarde lei fata de ianuarie 2010, scrie Businessday citand date ale Bancii Nationale.

Pe blogul Riscograma puteti citi despre de ce salariul minim brut ar trebui sa fie 1.000 de lei.

“ 670 lei brut inseamna 510 lei net (bani in mana), dupa ce se retin 111 lei drept contributii sociale la pensie, sanatate si somaj, plus alti 49 de lei ca impozit pe venit. Dupa care vine intrebarea fireasca. Cum se descurca cineva cu 17 lei pe zi (4 euro pe zi ca sa fim mai pe intelesul UE si FMI))? Raspuns: extrem de greu si, daca are un copil in intretinere, imposibil : omul nu-si poate achita pur si simplu facturile”,

Cristian Paun scrie un articol despre “cea mai periculoasa forma de interventionism din economie, generatoare de haos si criza”. Despre ce este vorba? Cititi in textul Absurdul din regula monetara de tip Taylor.

Andreea Paul Vass, consilierul premierului Emil Boc, explica pe blogul sau de ce risca Guvernul o motiune de cenzura si nu merge pe procedura standard de dezbatere a Codului Muncii.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri