Dezvoltatorul israelian Carmel Investments Group (CIG) a inceput in luna august 2007 lucrarile de constructie pentru ansamblul rezidential Green Vista, situat in nordul Capitalei, ce cuprinde 229 de apartamente, urmand a fi livrat in octombrie anul viitor.
Green Vista este amplasat vizavi de Scoala Americana si se desfasoara pe o suprafata de 9.130 mp, avand o suprafata totala construita de 37.500 mp, ce include si 3.000 mp de terase.

Complexul cuprinde trei cladiri cu zece, respectiv 11 etaje fiecare, cele 229 de apartamente avand de la doua pana la cinci camere, studiouri si penthouse-uri, iar preturile pornesc de la 1.350 euro pe mp plus TVA si ajung pana la 2.000 euro pe mp pentru un penthouse.

Pentru studiouri suprafata este de 70 mp, pentru apartamentele cu doua camere variaza intre 85 si 98 mp, iar pentru penthouse-uri, intre 244 si 251 mp. Ansamblul include un club pentru locatari, unul special pentru copii, biblioteca si acces direct la Word Class Health Academy.

Antreprenorul proiectului este Consola Grup, una dintre cele mai mari companii de constructii din Romania, cunoscuta pentru implicarea in proiectele: Bucharest Business Park, Sema Parc sau Bucharest West Logistic Park.

Partenerul financiar al CIG pentru ansamblul Green Vista este Alpha Bank, ce va finanta doar constructia, nu si achizitia terenului, iar agentul exclusiv de vanzari este compania de consultanta imobiliara Euroest.

Investitia in acest proiect este de aproximativ 30-35 milioane de euro, la care se adauga valoarea terenului, de 15 milioane de euro.

Carmel Investments Group este o companie publica,infiintata in anul 1978 in Israel si controlata de familia Beer, fiind listata la Bursa de la Tel Aviv. Jacques Beer detine o participatie de 85% din companie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri