Compania Eco Village, controlata de omul de afaceri Marius Cercel, a lansat in urma cu o saptamana proiectul Domeniul Seniorilor, un club rezidential amplasat la 45 km de Bucuresti si la 4 km de Dunare, in comuna Greaca, ce va necesita o investitie de 20 milioane de euro.
Domeniul Seniorilor se intinde pe o suprafata totala de 300.000 mp, dintre care 20.000 mp reprezinta suprafata construita, fiind impartit intr-o zona rezidentiala si o zona turistica. Zona rezidentiala este formata din 65 de case, cu suprafete cuprinse intre 110 mp si 180 mp, preturile variind intre 150.000 euro si 210.000 euro.

Zona turistica este reprezentata de o pensiune stil conac, un club cu restaurant si zona de relaxare, terenuri de tenis, volei, fotbal, golf si locuri amenajate pentru echitatie. Conacul este compus din 15 camere, un apartament si o crama.

“Garantia ca Domeniul Seniorilor va fi finalizat o reprezinta terenul de golf, ale carui lucrari incep in cateva saptamani. Investitia in aceasta pasiune reprezinta 30% din bugetul alocat Domeniului”, a declarat Marius Cercel, dezvoltatorul proiectului.

In cadrul proiectului exista si un numar de 16 bungalow-uri cu doua sau trei camere, living, foisor de foc si gratar. Valoarea totala proiectului se ridica la aproximativ 20 milioane de euro, pretul bazei turistice fiind de patru milioane euro.

Lucrarile de remodelare a terenului au inceput, iar inaugurarea conacului si a terenului de golf va avea loc in iunie 2010. Primele zece case din cadrul proiectului vor fi livrate in septembrie 2010, intregul proiect urmand a fi finalizat in anul 2012.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri