Verida Credit a lansat un nou credit ipotecar destinat achizitionarii de locuinte cu dobanda si rata fixa pe toata perioada derularii contractului.
Astfel, in cazul noului produs, "suma care trebuie platita in fiecare luna ramane aceeasi pe toata durata contractului de credit", se mentioneaza in comunicatul companiei.

Creditul se acorda in dolari americani, pe o perioada maxima de 30 ani, iar varianta standard a produsului are o dobanda de 10,87%. Clientii au posibilitatea de a plati anual, in avans, pana la 5% din valoarea creditului, cu un comision foarte mic.

O alta caracteristica a produsului consta in faptul ca, prin introducerea sistemului “Alege tu dobanda”, clientul poate influenta dobanda creditului contractat, in concordanta cu propriile planuri pe termen scurt si lung.

Prin lansarea acestui produs, compania a dorit sa minimizeze riscurile care pot aparea pe durata contractului de credit.

“Acest produs ofera clientilor protectie impotriva actualei si viitoarei volatilitati a pietelor financiare. In contextul economic actual, posibilitatea de a putea opta pentru un credit pe 30 de ani cu dobanda fixa este o oportunitate imensa”, a explicat Carmen Retegan (foto), CEO Verida Credit.

Conform rezultatelor propriilor studii de masurare a increderii clientilor si interesului acestora de a achizitiona o locuinta, Verida Credit estimeaza ca valoarea lunara a originarilor de noi credite ipotecare se va situa intre 150 si 200 de milioane de euro pana la sfarsitul acestui an.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri