eMag.ro, cel mai mare magazin online din Romania, cu afaceri de 62 mil. euro pe primul semestru, a inclus in oferta de vanzare o gama variata de telescoape, microscoape si binocluri Celestron, conform website-ului companiei.

Compania a anuntat recent ca urmareste sa isi extinda gama de produse vandute, depasind traditionalele electronice si IT dar, pentru a realiza acest lucru, are nevoie de parteneri puternici care pot livra in timp scurt in intreaga tara.

Preturile produselor nou introduse in portofoliu variaza de la 170 de lei la peste 5.000 de lei.

Compania urmareste astfel din ce in ce mai mult jucatorul numarul unu mondial, Amazon.com.

Pentru a reusi sa devi partener al eMag si sa vinzi produse pe site-ul companiei, este necesar sa intrunesti mai multi factori – acoperire a livrarilor la nivel national si intr-un timp scurt, gama larga de produse precum si un trackracord foarte bun. “O sa vindem si mobila, dar in momentul in care vom gasi compania care sa acopere aceste cerinte si sa mentina un nivel ridicat al serviciilor. Nu excludem niciun parteneriat – in curand este posibil sa anuntam ca vom vinde si software, downloadabil”, au spus oficialii companiei.

eMag a generat pe primul semestru al anului vanzari de 62 mil. euro, comercializand 1 milion de produse. Compania vizeaza vanzari de 150 mil. euro pe intreg anul, in crestere cu 50% fata de anul precedent, la o rata de profit de 2%.

Alti jucatori ce activeaza pe aceasta piata sunt PCFun.ro, Cel.ro sau EvoMag.ro, precum si retaileri traditionali precum Altex, Domo sau Flanco.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri