Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii on-line, anunta deschiderea perioadei de inscrieri pentru cel de-al treilea internship din acest an, firma bugetand investitii de 40.000 euro pentru astfel de activitati in 2011.
Compania vizeaza organizarea de astfel de programe si pe parcursul anului viitor.

“Anul acesta am derulat doua sesiuni de internship in urma carora 3 candidati au ramas pe pozitii entry-level in cadrul companiei. Am luat decizia lansarii si a celui de-al treilea program”, a declarat Florentina Greger, human resources manager Zitec.

Compania a alocat in acest an un buget de 40.000 de euro pentru initierea de programe internship. Primele doua au fost derulate pe dezvoltare web - tehnologie PHP Drupal si pe SEO& Online Marketing, desfasurandu-se pe o perioada de trei luni. Cel de-al treilea va fi incepe in noiembrie si va fi axat pe programarea PHP Drupal.

„Pentru noul program punem la dispozitia candidatilor 5 posturi de Junior Developer pe tehnologie web PHP Drupal. In primul rand, candidatul trebuie sa detina cunostinte de baza de PHP si sa aiba in portofoliu proiecte web dezvoltate in aceasta tehnologie. In acelasi timp, dorinta de a se dezvolta in domeniul programarii web si interesul de a se alatura echipei Zitec la finalizarea stagiului, reprezinta aspecte importante in procesul de selectie”, a mai adaugat Florentina Greger.

Aceasta a subliniat ca noul internship se va intinde pe o perioada de sase luni, participantii beneficiind de un program de lucru part-time si de flexibilitate pe durata sesiunii de examene, fiind in acelasi timp remunerati.

14 noi angajati de la inceputul anului

Dincolo de internship-uri, Zitec a alocat in acest an un buget de 5.000 de euro pentru certificari profesionale, cat si pentru organizarea unor workshop-uri din sfera soft-skills pentru angajati. De asemenea, de la inceputul lui 2011 compania a recrutat 14 persoane pe posturi precum PHP Developer, Web Designer, HR Assistant, Quality Assurance Specialist, Account Manager si Online Marketing Specialist. In prezent, echipa Zitec depaseste 40 de angajati.

„In perioada urmatoare vom continua procesul de recrutare pentru postul de PHP Developer. Totodata, ne propunem sa extindem echipa de programare Drupal prin organizarea internship-ului amintit, dar ne intereseaza si dezvoltatori pe platforme mobile Android si iPhone”, a mai spus Florentina Greger.

Si pentru anul viitor, Zitec mizeaza pe extinderea echipei, mentinand aceiasi tendinta de angajare ca si in acest an.

Compania si-a bugetat pentru 2011 venituri de peste 1,25 milioane euro, in crestere cu 25% fata de anul precedent. La 6 luni, estimarile sunt confirmate de realizarea unei cifre de afaceri de peste 0.5 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri