Agentia Strategad lanseaza in premiera pentru mediul online romanesc o initiativa adresata tuturor organizatiilor non-profit din Romania, in urma careia va asigura castigatorului servicii de marketing online pe durata anului 2012
Agentia de marketing online Strategad a anuntat marti lansarea unei initiative de sustinere a unei cauze propuse spre analiza de catre organizatiile non-profit din Romania. In urma acesteia, agentia isi doneaza serviciile celui mai bun proiect inscris, care are nevoie de mediul online pentru a schimba evolutia si impactul sau.

Astfel, agentia va sustine un organism non-profit cu o strategie de marketing online si un proces de implementare in valoare totala de 10.000 de euro, ce va fi derulat pe intreg parcursul anului 2012.

Proiectele depuse vor fi analizate pana la data de 15 decembrie, urmand ca pe data de 16 decembrie sa fie prezentate si rezultatele preselectiei initiale. Alegerea castigatorului si decizia finala se va publica pe data de 20 decembrie 2011.

Agentia va lucra la analiza strategiei online folosite in prezent, va propune solutii la problemele existente si va lasa organizatiei castigatoare know how-ul si instrumentele ce vor asigura succesul viitoarelor campanii derulate in mediul online.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri