ToutApp este o aplicatie free care iti analizeaza activitatea de pe contul Gmail creand o statistica a unui an intreg, informeaza Mashable.

Daca folositi Gmail, cu ajutorul aplicatiei, veti putea sti cu exactitate numarul de emailuri pe care le-ati trimis unei persoane pe perioada anului 2011 cat si numarul de raspunsuri pe care le-ati dat emailurilor primite. Totodata, aplicatia este capabila sa redea informatii legate de lunile, zilele sau intervalele orare cel mai intens accesate din an in privinta comunicarii prin email.

Fiecare detaliu este prezentat intr-un infografic care poate fi impartasit prietenilor prin intermediul retelelor sociale.

Riscuri legate de posibilitatea ca instaland aplicatia, cineva sa poata citi si continutul mesajelor nu exista, dau asigurari oficialii companiei.

Exista, insa, si o limita in ceea ce priveste numarul de rapoarte pe care aplicatia le poate procesa intr-un moment, ceea ce te poate pune in asteptare pentru catva timp, dar ToutApp lucreaza deja la un nou soft care ar putea elimina acest mic bug.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri