Imedia Plus Group, compania care detine platformele Cinemagia, Eva si Automarket, a lansat aplicatia Cinemagia, prin care cei care isi doresc sa mearga la film isi pot rezerva si plati biletele prin smartphone si pentru cinematograful Hollywood Multiplex din centrul comercial Bucuresti Mall.
Aplicatia dezvoltata in parteneriat cu Vodafone a fost lansata prima data in iulie anul trecut pentru Grand Cinema DigiPlex, din centrul comercial Baneasa Shopping City.

Dupa descarcarea aplicatiei din App Store, utilizatorul de smartphone trebuie sa aleaga cinematograful Hollywood Multiplex, sa selecteze filmul, orei si locul in sala. Ca modalitati de plata, clientul are optiunea de a alege intre plata directa, prin Vodafone, si plata cu card bancar.

“Este nevoie de trei pentru a pune bazele unui astfel de proiect: Cinemagia, cinematograful si operatorul de telefonie. A fost o mare provocare sa fim considerati ca un canal de distributie si nu ca un concurrent. Vrem sa fim in 5 multiplexuri pana la mijlocul acestui an. Iar daca acum suntem doar pe zona de business to consumer, intentionam sa intram si pe piata de business to business”, a declarat despre acest proiect in urma cu o luna, in cadrul ecomTIM, Alexandru Iosef (foto), business development manager&managing partner Imedia Plus Group

Pana in martie, in cele opt luni de la lansarea proiectului, romanii au cumparat prin aceasta aplicatie in general 2,6 bilete per tranzactie. Valoarea medie a unei tranzactii a fost de 16 euro. Jumatate din valoarea tranzactiilor se fac prin card.

Romanii au cumparat in urma cu doi ani 7,23 milioane de bilete la cinema in valoare de 29,4 milioane de euro, potrivit Centrului National al Cinematografiei (CNC).

Romania este printre cele mai mici piete de cinema din Europa, tara noastra aflandu-se pe locul 20 din 27 de tari, conform The European Audiovisual Observatory.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri