Butonul de Like de pe Facebook este faimos la nivel global, dar nu peste mult timp utilizatorii vor avea inca cateva la dispozitie. Facebook ruleaza in prezent un test alaturi de cativa retaileri parteneri pentru a introduce butoanele “Want” si “Collect”.

Testul este antemergator unei noi rubrici numita “Collections” care, conform unor surse din piata, va permite retailerilor sa impartaseasca mai multe detalii despre produsele lor catre utilizatorii de Facebook.

Utilizatorii vor putea sa dea Like colectiilor pe care le observa pe retea, dar vor avea si posibilitatea sa spuna ca si-o doresc, apasand pe “Want”. Daca utilizatorii deja colecteaza produsele, vor putea transmite oamenilor acest lucru prin apasarea butonului Collect. Toate aceste informatii vor fi vizibile pe timeline.

Practic, aceasta este o modalitate pentru retaileri sa atraga clienti noi in timp ce castiga si vizibilitate.

In prezent nu se stie cand vor deveni disponibile cele doua butoane noi insa, cel mai probabil, acestea vor fi implementate in unele regiuni inainte de sarbatorile de Craciun.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri