Organismul de reglementare South Korea Fair Trade Commission a cerut gigantilor americani Apple si Google sa se asigure ca politica de retur a aplicatiilor achizitionate va fi modificata astfel incat sa devina mai prietenoasa cu utilizatorii, astfel incat acestia sa poata primi banii inapoi mai rapid si mai usor.

Pentru a implementa aceste schimbari, i s-a cerut companiei Apple sa faca procedurile mai usor de folosit pentru a primi bani inapoi in cazul in care clientii cer acest lucru. Cu procedura modificata, parintii vor putea cere mai usor banii inapoi in cazul in care copiii lor achizitioneaza, accidental, aplicatii.

Mai mult, Apple va trebui sa fie mai transparenta atunci cand modifica Termenii si Serviciile. In ceea ce privest Android, Comisia din Coreea cere Google sa nu mai taxeze in mod automat utilizatorii in momentul in care aplicatiile ies din perioada de testare gratuita (trial period – n.r.).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri