Facebook a ramas si anul acesta cea mai instalata aplicatie mobile, pe smartphone-urile din SUA, bazat pe numarul mediu de utilizatori unici intr-un studiu realizat de Nielsen.

Aplicatia de mesagerie a Facebook a inregistrat cea mai rapida crestere anul acesta. Messenger pentru Facebook a fost lansata in primavara lui 2014. In lunile care au urmat, aplicatia a urcat in top-ul App Store, iar in 2015 Messenger a crescut mai mult decat orice alta aplicatie mobile – evolutie de 31% in numar de utilizatori, fata de 2014, scrie Techcrunch.

Ramane de vazut daca aceasta performanta ar putea fi egalata de aplicatia de photo-sharing Moments, care inlocuieste photo-syncing pe reteaua sociala Facebook.

Tot in evolutie puternica a fost Apple Music, aplicatie lansata in iunie. In ceea ce priveste top aplicatii ca numar de utilizatori, Facebook conduce plutonul cu peste 126 de milioane de utilizatori unici pe luna, in crestere cu 8% fata de anul precedent. YouTube ocupa pozitia secunda, cu 97 de milioane de utilizatori unici in fiecare luna, in crestere cu 5% fata de anul precedent.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri