OMV Petrom, cea mai mare companie petroliera din Romania, controlata de grupul austriac OMV, a lansat o licitatie pentru un acord cadru pe trei ani, evaluat la un nivel maxim de 95,2 milioane dolari, cu TVA, pentru servicii de prospectare si extractie de petrol si gaze, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Valoarea minima a contractului este de 20,8 milioane dolari, iar acordul vizeaza „servicii de perforare la sondele de titei si gaze” pentru trei loturi. Valoarea estimata maxima pentru contractul acordat in cazul loturilor 1 si 2 este 44,7 milioane dolari fiecare, cu TVA, si de 5,75 milioane dolari, cu TVA, in cazul lotului 3.

Pentru lotul 1, servicii de perforare la sondele de titei si gaze trebuie efectuate in regiuni din vestul tarii, pentru lotul 2 in est, iar pentru lotul in toate perimetrele de exploatare ale OMV Petrom. Firmele care vor sa participe trebuie sa aiba o medie a cifrei de afaceri anuale pentru ultimele trei exercitii financiare (2013, 2014, 2015) de minim 14,9 milioane dolari, cu TVA, pentru loturile 1 si 2 si de minim 1,8 milioane dolari, cu TVA, pentru lotul 3.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 31 ianuarie 2017, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 1 februarie 2017. Data limita de evaluare a ofertelor este 24 februarie 2017. OMV Petrom a realizat in primele noua luni ale acestui an un profit net de 877,7 milioane lei (195 milioane euro), in scadere cu 11% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul reducerii vanzarilor cu 14%, la 11,65 miliarde lei (2,6 miliarde euro).

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri