Dezvoltatorul imobiliar Impact (IMP) vrea sa achizitioneze un teren de 55.000 mp in nordul Bucurestiului, zona Promenada Mall, unde va construi un ansamblu rezidential.

“In data de 16 octombrie 2017, Impact Developer&Contractor, primul dezvoltator imobiliar privat din Romania, a semnat o scrisoare de intentie pentru achizitia unui teren cu supraf ata de 55.000 mp de la NUSCO Imobiliaria SRL”, mentioneaza oficialii Impact.

Nusco Imobiliaria face parte din grupul italian Nusco – controlat de familia cu acelasi nume. Nusco a dezvoltat in Pipera turnul de birouri Nusco Tower pe care la vandut in 2015 companiei Globalworth.

Impact mentioneaza ca terenul vizat se afla in sectorul 2, zona Promenada, un puternic pol comercial de birouri si rezidential al Capitalei. Impact intentioneaza dezvoltarea unui ansamblu rezidential pe acest teren, care ar raspunde cererii in crestere din zona.

Actiunile Impact cresteau marti pe bursa cu 2,1% dupa acest anunt. De la inceputul anului, actiunile Impact au urcat cu 67%, compania fiind in prezent evaluata la 320 mil. lei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri