SIF Moldova (SIF2) a subscris ieri 90.000 actiuni Transgaz Medias (TGN), in valoare de 17,27 milioane lei (4,9 milioane euro), in cadrul ofertei publice primare de vanzare (IPO) de actiuni in vederea listarii la Bursa de Valori (BVB), a informat SIF Moldova.

IPO Transgaz se deruleaza prin Raiffeisen Capital & Investments (RCI) si Intercapital Invest. Vineri este ultima zi cand investitorii mai pot cumpara, pana la ora 13, actiuni Transgaz, in cadrul ofertei.

Dupa inchiderea ofertei, drepturile de alocare se vor tranzactiona in premiera la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

Oferta cuprinde 1.177.384 actiuni Transgaz, cu un pret de vanzare de 191,92 lei. Transa mica (destinata micilor ivestitori) este compusa din 470.954 actiuni, iar transa mare cuprinde 706.430 actiuni.

La sfarsitul zilei de 6 decembrie, pe transa mica s-au subscris 1.841.858 actiuni, reprezentand o subscriere de 391,73% (de aproape patru ori), iar pe transa mare s-au subscris 2.962.750 actiuni, reprezentand o subscriere de 419,40%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri