Morgan Stanley (New York Stock Exchange – Morgan Stanley) a anuntat astazi ca a achizitionat o participatie de 51% in cadrul HTI Valori Mobiliare S.A, o importanta Societate de Servicii de Investitii Finaciare din Romania, cu sediul in Bucuresti.
Aceasta achizitie stabileste o platforma de tranzactionare de actiuni in Romania pentru Morgan Stanley cu scopul de a avea un acces mai bun pe piata de capital romaneasca.

„Suntem incantati de intrarea intr-un parteneriat cu HTI, una din principalele societati independente de brokeraj de valori mobiliare din Romania. Pietele financiare din Romania devin din ce in ce mai sofisticate, iar HTI este plasat ideal pentru a aduce catre Morgan Stanley si catre clientii nostri oportunitatile extraordinare pe care le poate oferi aceasta tara”, a declarat David Russel, director executiv si conducatorul activitatii de tranzactionare actiuni pentru Europa.

„Angajamentul Morgan Stanley fata de piata de capital romaneasca marcheaza un stadiu important in dezvoltarea serviciilor financiare ale acestei tari. Sunt sigur ca acest parteneriat va reprezenta un beneficiu important pentru clientii nostri institutionali si corporatisti deoarece intentionam sa extindem oferta noastra de servicii si produse in Romania”, a spus Daniel Tepes, actionarul principal al HTI.

Morgan Stanley este o companie de servicii finaciare globala, oferind o gama larga servicii de tip „investment banking”, valori mobiliare, managementul investitiilor si servicii de administrare a averii. Angajatii firmei deservesc clienti in toata lumea, incluzand corporatii, guverne, institutii si persoane fizice, din mai mult de 600 de birouri in 33 de tari. Pentru mai multe informatii despre Morgan Stanley, va rugam vizitati
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri