Bursele americane au deschis miercuri pe verde, sustinute de aprecierea actiunilor Caterpillar Inc, insa pe parcursul zilei au inceput sa piarda teren din cauza incercarii Federal Reserve de a relaxa piata creditelor, actiune care nu pare sa fie de ajuns pentru evitarea recesiunii, scrie Reuters.
Producatorul de utilaje si echipamente grele Caterpillar Inc si-a revizuit in urcare estimarile privind veniturile din 2010.

Bursele si-au temperat din cistiguri pe parcursul sedintei de miercuri si au intrat chiar usor pe rosu, din cauza ingrijorarii ca masura luata de banca centrala americana, Federal Reserve, de a detensiona piata creditelor nu este suficienta pentru a evita o recesiune economica.

Indicele industrial Dow jones a coborat cu 5,62 puncte (0,05%), la 12.151,19 puncte, Standard&Poor's 500 a pierdut 3,98 puncte (0,30%), la 1.316,67 puncte, iar indicele compozit Nasdaq a scazut cu 8,20 puncte (0,36%), la 2.247,56 puncte.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri